Bestellen? Bel 0599-622343 Alleen voor bedrijven

In de hoofdrol 2e prijs

missethorecaCroissanterie l’Europe in Stadskanaal eindigde vorig jaar als tweede in de Publieksprijs Misset Koffie Top 100. Met dank aan de hoofdrol voor (goede) koffie en het enthousiasme van de gast. Sinds kort is er ook een hoofdrol voor thee. “We creëren echt een beleving.”

Vóórdat Mirjam de croissanterie in Stadskanaal overnam, werd hier nog instantkoffie geschonken. Dat veranderde met de komst van de nieuwe eigenaar en het Reuser & Smulders koffieconcept.

Mirjam:Toen ik overstapte op volautomaat, met verse bonen en verse melk, werd me al voorspeld dat mijn zaak zou groeien. Dat is ook gebeurd. Echt goede koffie wordt lang niet overal geschonken. Daar ligt dus een kans om je te onderscheiden. Voor veel gasten is onze koffie echt een argument om naar l’Europe te komen. Op die manier verkoop ik óók meer gebak en broodjes, want het blijft zelden bij koffie alleen. De piek ligt tussen 10.00 en 11.30 uur, en ‘s middags van 15.00 tot 16.00 uur. Maar eigenlijk schenken we de hele dag door koffie.

Klik op de onderstaande link voor het gehele artikel.

Tijdschrift Croissanterie 30×40

 • Nieuws & Info

  high_tea-croissanterie-leurope
  Uitgelicht High Tea

  Croissanterie l’Europe in Stadskanaal eindigde vorig jaar als…

  Eet.nu beoordeling

  Croissanterie l’Europe in Stadskanaal eindigde vorig jaar als…

  Croissanterie_mh-horeca
  In de hoofdrol 2e prijs

  Croissanterie l’Europe in Stadskanaal eindigde vorig jaar als…

 • Volg ons ook op Facebook!

 
 
Call Now Button